Regler under eventet

For at sikre god stemning og at alt foregår under trygge rammer, har vi følgende regelsæt for deltagelse til T-LAN events. 
Brydes disse regler, kan det ende i bortvisning fra eventet. 

For forældre henstiller vi til at der også læses nederste del af siden, som indeholder information omkring det, at sende sit barn til T-LAN. 

GENERELT

DELTAGERPLADSER

RYGNING

ALKOHOL OG STOFFER

ANDET

Hos T-LAN fokusere vi på at give en god oplevelse og at skabe nogle rammer, hvor man kan have det sjovt med gamle og nye venner. En stor del af LAN-events er at konkurrere i computerspil, men vi gør også plads til dem der bare vil hygge sig. 

Det at deltage til et LAN-event er meget anderledes end den oplevelse de unge får af at sidde derhjemme og spille online. Derfor er der også mange unge der viser en større og større interesse i, at komme med til et sådan event. Derfor vil vi gerne informere jer forældre om, hvad et LAN-event går ud på, hvilke rammer der skabes og ikke mindst, hvad vi arrangøre gør for at skabe en god oplevelse for dit barn. 

Når man er til et LAN

Man kommer sjældent i seng til normal sengetid. Vi bestemmer ikke hvornår de skal gå i seng, men de har på alle tidspunkter adgang til, at kunne gå ind i sovesalen. 

Det er en weekend hvor der bliver spist mange usunde ting som slik, sodavand m.m. Vi forsøger at skabe en god menu til madbilletterne som vil indeholde grønsager og kød.

Det er en spændene og vild oplevelse at være med til, hvor man kan dykke ned i sine hobbier indenfor spil-universet og få mange nye venner. 

For at kunne deltage

Til T-LAN har vi valgt at sætte en aldersgrænse der hedder fra 12 år. Vores deltagere spænder vidt i alder og lokation. Vi har rigtig mange unge som gamle, som alle hygger sig sammen. 

For at kunne deltage til T-LAN er man nød til at kunne tage vare på sig selv. Hvis man er på medicin skal man derfor også selv kunne være i stand til at administrere dette. Som Crew holder vi selvfølgelig øje og reagere hvis vi ser noget der kræver vores opmærksomhed, men vi er også presset på mandskab. 
Crew patruljere hele lokationen og der er altid vågne vagter døgnet rundt. 

Hallen under T-LAN er åben for alle som har lyst til at se hvordan et sådan arrangement foregår.  Vi kan ikke tilbyde sovepladser eller anden service til gæster/forældre, men I kan frit besøge eventet og tjekke op. Crew er også altid klar hvis I har brug for at snakke eller vil høre mere om hvordan et sådant event fungere.