Fortnite

4 members squad

Fortnite er et populært samarbejds- og overlevelsesspil. I spillet forsøger 100 spillere hver, at blive den eneste overlevende. 

Fortnites PVP world er gratis at spille, så der er ingen undskyldning for ikke at være med i denne turnering!

Tilmelding til Fortnite turneringen foregår nede i hallen, ved gamemasteren. 

OBS: Vær opmærksom på at hvis du deltager i flere turneringer, kan det ske at nogle kommer til overlappe hinanden. Du må derfor være forberedt på at fravælge en turnering, hvis du ikke kan være klar fra start.

Præmier

I år bliver det spændene! 

Hver hold-kaptain har fået udleveret en turnings-seddel. (Hvis dit hold mangler, så kom op til crew og få en) 

 

REGLER:

I skal spille 4-mands squad og på samme hold. Når I har spillet en kamp som i gerne vil have point for, så tager i et billede af jeres skærm mens i holder jeres turneringsseddel op ved siden af. Turnerings seddlen sikre os at de rette personer spiller og så skal vi kunne se jeres stats i den kamp i har spillet. 

Der gives forskellige points som fordeles ud fra jeres stats. det kan altså være alt fra kill til ressources om tæller. Nogle ting vil også kunne give minuspoints, så vælg jeres kamp med omhu! 

Jeres bevisbilleder skal sendes over discord. På t-lans discord finder i en Crew med navn Kalkunkejser. Her sender i jeres 4 skærmbilleder. I må KUN sende 4 skærmbilleder ( 1 fra hver spiller). Øvrige billeder bliver ikke talt med. Billederne skal indsendes senest kl 06:00 Søndag morgen. Overskrider man deadline, får man ikke point. 

Gamemaster

Årets Gamemaster for Fortnite er Steffen Nørgaard. 
Har man spørgsmål eller andet under eventet omkring denne turnering, bedes man derfor opsøge Steffen.