BILLETSALGET ER ÅBENT

Vi ses d. 3-5 April 2020

Vi ses til T-LAN d. 3-5 April 2020

Kom med til en weekend i gamerens tegn

T-LAN

3-5 April 2020

Er du til non-stop gaming, fællesskab og fede konkurrencer? Så er T-LAN noget for dig. Vi åbner igen dørenen for ca. 300 gaming entusiaster fra hele Danmark i alle aldre, til en weekend med hygge, fællesskab og nye som gamle venskaber. 

Vores crew har arbejdet hårdt på at skabe nogle rammer, som kan håndtere eventet. Vi byder på spænding hele weekenden, både til den hardcore gamer, men vi har også en masse for dem der “bare” vil hygge sig. Løber du afsted med årets turnerings-præmier, eller er du en af de heldige der mestre de random giveaways? 

Kiosken har længe åben, maden er planlagt, gigabit fibernet, sovepladser, præmier, turneringer, personale hele døgnet. Vi er ved at være klar, og det håber vi også du er!

T-LAN er for dig

  • Som elsker at game! Om det så er PC, Playstation, XBOX, Gameboy eller hvad der ellers findes af fantastiske konsoller.
  • Som trænger til at highfive en random sidemand eller en flok venner når du vinder et game
  • Som har badass skills når det kommer til at vinde turneringer
  • Som bare elsker at hygge med nye og gamle venner
  • Som elsker at vende hjem med præmier
Random Skills

Crew finder på spontane konkurrencer for dig som ikke er optaget af de officielle turneringer. Herkan du vinde alle mulige slags præmier!

Det fedeste kabinet

Vi hylder kreativiteten! Det gør vi ved at kåre årets “Fedeste kabinet”! Her lægger vi vægt på custom made og tanken bag designet på dit kabinet. 

Plads til alle

Om du kommer til LAN for at hygge dig eller for at deltage i turneringerne, så har vi pladsen til dig. Vi elsker forskelligheder og uden det, ville eventet ikke være det samme. 

Vi lytter til dig

Uden jer kan vi ikke holde et fedt event. Derfor tager vi os tid til at snakke med jer og få jeres indput til, hvordan vi kan forbedre vores event fra gang til gang. Brug din stemme og dine ideer!