Turneringer

I år vil der igen være random giveaways, spredt ud over hele weekenden. Der vil være en række spontane konkurrencer, hvor alle har en chance for at vinde. I får nogle af konkurrencerne herunder og nogle vil forblive hemmelige indtil eventet. 

Det fedeste kabinet

Udvalgte personer i Crew vil igen i år, gå rundt og lede efter det fedeste kabinet. Der bliver lagt fokus på hvor meget håndværk og kreativitet man har lagt i sit kabinet. Man kan ikke vinde denne konkurrence to år i træk, med mindre man har viderudviklet på kabinettet. I år får deltagerne mulighed for at gøre Crew opmærksomme på hvem der især skal bemærkes. Den endelige vinder af konkurrencen udvælges kun af dommerpanelet som består af Crewmedlemmer med forskellige kompetancer og viden om design og håndværk. 

Sten, saks, papir!

Efter sidste års succes, vil vi igen afholde sten, saks, papir konkurrencen. Her samler vi alle interesserede deltagere på en række, hvorefter der bliver kastet håndtegn i lange baner indtil vi når finalen. Så det er bare med at komme igang med at øve dig, for der er mange deltagere der skal slås!