Crew

Det er ingen hemmelighed at det kræver meget arbejde, at få et event som T-LAN op og køre, år efter år. Heldigvis har vi i T-LAN en flok super seje mennesker, som med passion og interesse tager fat når eventet skal planlægges og udføres. 

Vi er i skrivende stund 8 medlemmer der med vores kompetencer og netværk får stablet både T-LAN, men også vores andre events på benene. 

T-LAN startede sit første event i 2014 med “kun” 24 deltagere. Det var et event i andre rammer og på andre præmisser end det vi kender i dag, men den fokus der dengang blev sat på fællesskab, venskab og hygge tager vi forsat til os, selvom vi har udviklet os meget på de 5 år. 

I 2018 blev T-LAN en officiel organisation med tilhørende bestyrelse på 7 medlemmer, som hver har deres ansvarsområde. 

Christian Bonde

Formand af T-LAN
siden 2018
Beslutningsager - Webmail

Dion Tranekær

Næstformand af T-LAN siden 2018
Servere & Netværk

Joan Nørgaard

Sekretær
Sponsorer - SoMe - Grafik - Website

Steffen Nørgaard

Kasserer
Præmier - Random Giveaways

Martin Knudsen

Bestyrelsesmedlem
Merchandise

Daniel Jørgensen

Bestyrelsesmedlem
Borde og stole

Flemming Hounisen

Praktisk

Charlotte Bonde

Praktisk - SoMe

Vi søger altid efter flere hænder og ideer, som kan hjælpe os med vores fremtidsdrømme for T-LAN. Alt arbejde vi lægger i T-LAN er frivilligt, men vi er meget seriøse omkring både events men også hvad T-LANs fremtid skal indholde. Har du selv interesse i gamerverden og overvejer du at blive en del af vores team, så tøv ikke med at kontakte os. Vi mangler hjælp til rigtig mange poster. Hvor meget tid der skal lægges i at være frivillig hos os, er meget individuelt. Nogle bruger rigtig mange timer af deres uge hos os, og andre bruger kun hvad der er nødvendigt. 

Vi søger ansøgere fra alder 12+ som bor i nærområdet af Troldhede. Det vigtigste for os, er at du har lyst til at hjælpe os og at du selvfølgelig har en form for passion eller andet drive i gamerverdnen, som kan motivere dig til at arbejde sammen med os. 

I T-LAN arbejder vi ikke kun sammen, vi ser også hinanden som venner. Vores møder bliver ofte kombineret med fælles aftensmad og hygge, og vi ser hinanden udenfor T-LANs rammer. Vi er et frivilligt fællesskab og vi nyder at skabe nogle fede oplevelser for jer allesammen. 

Har du lyst til være en del af T-LAN, så send os din ansøgning på FB eller crew@t-lan.dk med en beskrivelse af dig selv og hvad du gerne vil bidrage med.